Exquisite living in the heart of brussels

Stijlvol wonen in
bruisend brussel

Als een witte monoliet staat The Cosmopolitan stevig verankerd in het grijze stadsweefsel. Het ontwerp van BOGDAN & VAN BROECK vertrekt vanuit het idee dat gebouwen niet op zichzelf staan, maar in dialoog gaan met hun omgeving. Telkens als u naar het stralend wit van The Cosmopolitan kijkt, ziet u een gebouw dat zich spie- gelt aan de hemel, en toch midden in de stad staat. De variatie aan planten en bomen trekt de gezellige en parkach- tige sfeer van de straat door tot op de gelijkvloers van The Cosmopolitan.

Ook het groen krijgt een plaats. De planten en bomen trekken de parkachtige sfeer van uw straat door tot in The Cosmopolitan. En dat pal in een buurt die het unieke ritme van uw hartslag verbindt met dat van een bruisende stad.

Een
hemels
ontwerp

The Cosmopolitan is zo’n plek. Hier wonen is kiezen voor uitmuntende architectuur die in het oog springt vanwege zijn eigenzinnig karakter en u tegelijkertijd verleidt met bovengemiddeld comfort. De elegante toren van The Cosmopolitan werd niet bedacht als een louter artefact uit natuursteen en staal, maar stijgt boven zichzelf uit in een constante omhelzing met de lucht. Hogerop wordt u iedere dag opnieuw verblind door het uitzicht dat The Cosmopolitan te bieden heeft over de hoofdstad van Europa.

Voor The Cosmopolitan werd gezocht naar een ontwerp dat een minimale ecologische impact koppelt aan een maximale zin voor kwaliteit. Van de ingenieuze vormgeving van de gevels, over de stijlvolle afwerking van badkamers en keukens, tot de ondergrondse technologische uitrusting zult u elke dag merken hoe de kwaliteit van onze architectuur een synoniem wordt van uw comfort.

PAL IN DE WERELD

Vanuit uw woonplaats aan de Arduinkaai, loopt u langs een groene sikkel naar het hart van Brussel. The Cosmopolitan ligt niet alleen vlakbij het centrum van onze hoofdstad, maar is ook omringd door ruimte en rust.

Binnen een paar minuten wandelt u langs de trendy boetieks in de Dansaertstraat en vlakbij de gezellige cafés aan St. Géry en rond Sint-Katelijne. In de buurt rond de Beurs en de Grote Markt kan u zich laten verdwalen in een labyrint van verrassende straatjes. Uw toekomstig appartement ligt op wandelafstand van twee metrostations, Sint- Katelijne en de Brouckère die u met de grootste Brusselse treinstations verbinden en naar grootsteden zoals Parijs, Londen, Frankfurt, Düsseldorf en Amsterdam brengen. De Europese wijk ligt op nog geen zeven minuten wandelen. Ook naar de luchthaven vertrekt er ieder kwartier een trein.

Ontdek het uitzicht
360o

WOONEENHEDEN

Studio   vanaf 139.000€
App vanaf 199.000€
App vanaf 319.000€
App vanaf 449.000€
Business  

Het bestaansrecht van een gebouw als dit bent u. Vanuit die gedachte werd voor The Cosmopolitan gezocht naar een ontwerp dat een minimale ecologische impact koppelt aan een maximale zin voor kwaliteit. Van de ingenieuze vormgeving van de gevels, over de stijlvolle afwerking van badkamers en keukens, tot de technologie die onder de oppervlakte gebruikt wordt, u zult elke dag merken hoe de kwaliteit van onze architectuur een synoniem wordt van uw comfort.

Wonen in een stijlvol gebouw waarin u zichzelf bent? In een buurt die bruist van mogelijkheden? U weet zelf wie u bent en wie u wilt zijn. In The Cosmopolitan weet u voortaan ook waar u bent: thuis, in het leven zelf.

Arrow down Arrow up

Een Zorgeloze investering

The Cosmopolitan is gelegen in het bruisende Brussel en biedt een waaier van compacte en verzorgde appartementen aan vanaf 139’000€. De ruime terrassen zijn een als het ware een extra kamer waar het lekker vertoeven is en bieden een verblindend uitzicht over de hoofdstad van Europa. Ontdek deze unieke plek met zijn vele inrichting mogelijkheden en onze verhuur diensten om van een zorgeloze investering te genieten.

ongemeubelde
studio

JAARLIJKS
GEANTICIPEERD RENDEMENT*
4% meer
info

gemeubelde
studio

JAARLIJKS
GEANTICIPEERD RENDEMENT*
5% meer
info

* Niet gegarandeerde rendement. Voor mee informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze makelaars.

Studio A2.2


Verkoopsprijs: 139.000 €
Kosten en belastingen: 30.000 €
Totaal investering: 169.000 €
Huur: 650 € per maand
Jaarlijkse inkomen(1): 6.825 €
Rendement*: 4 %
Totaal Rendement*: 4,45 %
(1): Op basis van 10,5 maanden huur. ik ben geïnteresseerd

Studio A2.2


Verkoopsprijs: 139.000 €
Meubilair: 10.000 € BTW Incl
Totaal investering: 179.000 €
Huur: 850 € per maand
Jaarlijkse inkomen(1): 8.925 €
Rendement*: 5 %
Totaal Rendement*: 5,5 %
(1): Op basis van 10,5 maanden huur. ik ben geïnteresseerd

Disclaimer

DE VOLLEDIGE INHOUD VAN DEZE WEBSITE IS EIGENDOM VAN OF VALT ONDER DE BEVOEGDHEID VAN Besix Red. Besix Red ZAL ZICH INSPANNEN OM DE INFORMATIE OP DEZE WEBSITE STEEDS ACTUEEL EN CORRECT TE HOUDEN, MAAR DOET GEEN UITSPRAKEN OVER OF GEEFT GEEN GARANTIES INZAKE DE VOLLEDIGHEID, NAUWKEURIGHEID OF GELDIGHEID VAN DE VERSTREKTE INLICHTINGEN EN BEELDEN OP DEZE SITE. Besix Red IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR DE INHOUD VAN DEZE INFORMATIE, HET VERTROUWEN OP DEZE INFORMATIE OF VOOR DE GEVOLGEN VAN HET GEBRUIK DAARVAN. AAN DE GEGEVENS EN BEELDEN, ZOALS DIE IN DEZE SITE WORDEN WEERGEGEVEN, KUNNEN GEEN RECHTEN WORDEN ONTLEEND, ZIJ WORDEN VRIJBLIJVEND VERSTREKT, ENKEL TER INLICHTING, ZONDER CONTRACTUELE VERBINTENIS OF GARANTIE VAN ONZENTWEGE. DEZE WEBSITE WORDT VERSCHAFT ALS EEN DIENST AAN DE BEZOEKERS ERVAN. Besix Red BEHOUDT ZICH HET RECHT VOOR OM, TE ALLEN TIJDE EN VOOR OM HET EVEN WELKE REDEN, DE INHOUD VAN DEZE SITE TE VERWIJDEREN, TE WIJZIGEN OF AAN TE VULLEN ZONDER KENNISGEVING AAN OM HET EVEN WIE. * OPGEGEVEN PRIJZEN ZIJN EXCL. BTW, REGISTRATIE, NOTARISKOSTEN EN AANSLUITINGSKOST NUTSVOORZIENINGEN